Club-escape.be Blogs Disco LA ROCCA: De favoriete muziekspot van Lier

Disco LA ROCCA: De favoriete muziekspot van Lier

Als u op zoek bent naar een nieuwe favoriete nachtclub, dan is LA ROCCA de place to be! LA ROCCA is de discotheek van Belgie en biedt een geweldige ervaring met muziek die varieert van house tot techno. Met LA ROCCA’s open-air concept, voelt het alsof je elke avond op een festival bent. LA ROCCA biedt ook veel extraatjes, waaronder gratis toegang op je verjaardag! Deze club zal je niet teleurstellen.

De discotheek werd opgericht door een in Lier geboren ondernemer

De discotheek werd opgericht door een in Lier geboren ondernemer, LA ROCCA. Het is gelegen aan de Sportstadionstraat en kan tot 400 mensen herbergen. LA ROCCA biedt heel wat verschillende activiteiten aan zoals: discofeesten op donderdag met DJ Barto & friends, vrijdag met DJ’s Stijn & Wouter, zaterdag met Lady Gagá of gewoonweg genieten van een drankje buiten op hun terras met zicht op het sportstadion! LA ROCCA heeft ook zo nu en dan internationale live shows dus volg ze zeker voor meer informatie over komende evenementen!

Disco LA ROCCA staat bekend als een van de meest iconische plaatsen in België, en mensen reizen van heinde en verre om er naartoe te gaan

Vooral in het weekend. LA ROCCA is gelegen in Lier, dat met zijn 40.000 inwoners de grootste stad is in de provincie Antwerpen (België). LA ROCCA werd oorspronkelijk geopend door Italiaanse immigranten die hun liefde voor disco naar België brachten, maar sindsdien hebben vele anderen de geweldige vibe van LA ROCCA opgepikt, inclusief beroemde beroemdheden zoals Kim Kardashian en Kanye West.

LA ROCCA biedt alle soorten muziek, van hip-hop tot house, afhankelijk van de avond dat je er komt. Dit maakt LA ROCCA zeer veelzijdig, zodat iedereen kan genieten, ongeacht het type muziek waar ze van houden!

De club biedt ook privézalen die groepen kunnen afhuren of op sommige avonden zelfs.

De discotheek kan tot 1000 mensen tegelijk herbergen, met een capaciteit van 1500 in het weekend

. LA ROCCA is één van de oudste danszalen van Antwerpen, met een reputatie voor goede muziek en veel plezier.

LA ROCCA heeft in de loop der jaren enkele grote namen uit de Belgische showbusiness mogen ontvangen waaronder Arno Hintjens & Raymond van het Groenewoud, Natalia en Kim Lian. Deze plek biedt ook verschillende speciale evenementen zoals Afterwork elke donderdagmiddag van 17:00 – 20:30 uur, zaterdagmiddag 12-18 uur, verjaardagsfeestjes op zaterdag ’s nachts tussen 23:00 – 03:00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar gedurende het hele jaar (met geldig identiteitsbewijs).

Mensen komen uit heel België voor deze plek – het is een must see!

LA ROCCA is de meest populaire plaats in Lier. LA ROCCA biedt u een dansvloer die letterlijk op het water drijft, met een fascinerende omgeving en geweldige muziek! LA ROCCA beschikt over meer dan 600 m² ruimte voor haar discofeesten. De cocktails van LA zijn ook heel speciaal – ze worden gemaakt door echte cocktailexperts die houden van wat ze doen! Als je wilt weten waar het allemaal begon, mag je LA’S Fifties diner zeker niet missen!

Wat maakt LA zo uniek? De sfeer die gecreëerd wordt rond de DJ booth zal je de adem benemen: hangend boven een indoor strand compleet met palmbomen en ligstoelen. Dit vind je echter maar twee keer per jaar bij Disco LA ROCCAs; in de zomer!