Club-escape.be Blogs Discotheek Versuz – Dans de hele nacht door

Discotheek Versuz – Dans de hele nacht door

De nieuwe plek om de hele nacht door te dansen is discotheek Versuz in Hasselt. Deze zaak heeft een geweldige sfeer en biedt een grote verscheidenheid aan drankjes voor jou en je vrienden. Dans de hele nacht door op een van de drie verschillende verdiepingen of geniet van een afterparty in Hysteria, dat vlak naast de zaak ligt. Kom en zie wat Versuz te bieden heeft!

De geschiedenis van de discotheek

Versuz opende zijn deuren als club op 26 januari 2000 met DJ Patrick Rombouts die techno en house muziek ten gehore bracht. De locatie heette vroeger “Het Gasthuis” waar men in 1992 uitging om te dansen, maar werd rond 1995 gesloten vanwege geluidsoverlast klachten.

Het verhaal van Versuz is nogal interessant, want het is de laatste jaren verschillende keren gesloten en heropend wegens klachten over geluidsoverlast, politieverslagen en zelfs een brand die in 2002 een deel van het gebouw in de as legde, waarbij gelukkig geen doden vielen.

De plaats kreeg een slechte reputatie omdat mensen bang waren dat ze eruit gegooid zouden worden als iemand hen verkeerd aankeek of te veel lawaai maakte, dus bijna niemand ging meer wat leidde tot de sluiting van 2003 tot 2005 toen het eindelijk weer open ging onder nieuw management die deze nachtclub nu hebben omgetoverd tot een upmarket discobar/club. In 2017 namen vier jonge ondernemers het stokje over en begonnen ze met een nieuwe start door alle binneninrichtingen inclusief geluidsapparatuur te veranderen.

Hoe kleed je je voor een avondje uit?

Een avondje uit in een discotheek is een leuke manier om je zorgen van je af te dansen en al je problemen te vergeten. Het is ook een gelegenheid om je te kleden volgens de laatste modetrends, wat te drinken met vrienden of zelfs nieuwe mensen te ontmoeten! Je kunt je zowel casual als eleganter kleden, afhankelijk van de sfeer die je die avond zoekt.

Versuz heeft verschillende ruimtes waar gasten kunnen relaxen nadat ze hun voetjes van de vloer hebben gedanst onder het genot van een van onze heerlijke cocktails uit de bar voordat ze naar huis gaan rond sluitingstijd, wat meestal tussen middernacht en twee uur ’s nachts is.

Het gebied bij de ingang biedt een gezellige loungeruimte compleet met comfortabele banken waar het mogelijk is om hard door te feesten.

Wat je kunt verwachten als je er bent 

Wanneer je aankomt in discotheek Versuz, zal iemand je een armband geven waarmee je toegang krijgt tot alle delen van de nachtclub. Er zijn drie verschillende verdiepingen in deze plaats waar gasten kunnen feesten hard op

De hoofdverdieping is waar de meeste mensen hun nacht beginnen met dansen en zich vermaken terwijl ze luisteren naar geweldige muziek gedraaid door een van onze geweldige DJ’s (Dj Thierry of Dj Flinch). Je vindt hier verschillende bars die heerlijke cocktails serveren om van te genieten. Het terras met uitzicht op het centrum van Hasselt bevindt zich ook op dit niveau, wat het mogelijk maakt om pauzes te nemen van het dansen, te genieten van live DJ sets met andere bezoekers en drankjes te drinken zonder ook maar iets te missen! Het is een ideale ruimte als je op zoek bent naar iets levendigs.

Hoe dans je je een weg door de avond

De tweede verdieping is waar het er serieus aan toe gaat! Hier kun je de hele nacht door dansen en genieten van een intiemere sfeer met je vrienden. De muziek die door onze DJ’s wordt gedraaid verandert van techno, house en electro naar deephouse naarmate de avond vordert, zodat gasten de hele nacht kunnen blijven dansen zonder zich te vervelen in wat ze te horen krijgen

Op dit niveau vindt u nog een bar als u een energieboost nodig heeft of gewoon iets anders dan alcohol ter verfrissing wilt voordat u weer de trap af gaat. Het is ook mogelijk om VIP tafels te reserveren op dit niveau tijdens drukke periodes zoals Nieuwjaar, Halloween enz… met drankarrangementen die gepersonaliseerd worden volgens uw wensen. Onze vriendelijke hostesses helpen u graag verder met al uw vragen over deze mogelijkheden.

Een lijst van populaire nummers die perfect zijn om in een club met vrienden te dansen

De populairste dansnummers zijn altijd die met een beat die het onmogelijk maakt om te weerstaan aan dansen. Hier is onze lijst van de top tien beste EDM nummers voor jou om van te genieten!

– Get lucky door Daft Punk (feat Pharrell Williams)

– Blurred lines door Robin Thicke ft T.I en Pharrel Williams

– Drunk in love – Beyonce feat Jay Z

– Can’t hold us down – Macklemore & Ryan Lewis f/ Ray Dalton ft Eric Nally, Melle Vasquez, Kool Moe Dee, DJ Premier & Grandmaster Caz

Foto’s van ons laatste evenement, zodat je kunt zien waar het allemaal om draait!

Als u een voorproefje wilt nemen van ons laatste evenement, bekijk dan de foto’s die wij voor u hebben samengesteld!

Vergeet niet dat het altijd mogelijk is om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over discotheek Versuz en wat voor feesten wij organiseren. Wij helpen u graag om uw avond geweldig te maken!

Voor meer informatie bezoek: Discotheek-Versuz.be – Hasselts beste nachtclub

Wat trek ik aan? Hoe kan ik me voorbereiden voor ik uitga? Wat zal er gebeuren als ik daar aankom? Waar moet ik heen als ik binnen ben en mijn armband heb teruggekregen van de uitsmijter? Welke populaire nummers zijn het meest geschikt voor mij om in deze setting te dansen met vrienden of nieuwe kennissen terwijl ik ze op repeat luister!