Club-escape.be Over Ons

Over Ons

Welkom bij Club Escape! Wij zijn een energieke groep studenten uit Antwerpen, gepassioneerd door de levendige uitgaansscène in België. Onze gedeelde liefde voor muziek, dans, festivals en het Belgische nachtleven heeft ons samengebracht, en zo is Club Escape ontstaan.

Bij Club Escape geloven we dat uitgaan meer is dan alleen maar feesten. Het gaat om het ontdekken van nieuwe plaatsen, het ontmoeten van mensen van verschillende achtergronden, en het maken van onvergetelijke herinneringen. Ons doel is om onze ervaringen en inzichten te delen, zodat je het beste kunt halen uit je nachtelijke avonturen in België.

Ons team bestaat uit studenten van verschillende studierichtingen – van journalistiek en marketing tot informatica en kunstgeschiedenis. Wat ons bindt, is onze liefde voor het nachtleven en onze wens om onze ervaringen te delen met anderen.

We streven ernaar om een breed scala aan onderwerpen te dekken, van de beste clubs en bars in verschillende steden tot de grootste muziekfestivals en evenementen in België. Bovendien willen we ook praktische tips en adviezen geven over veilig uitgaan, reizen tussen steden, en nog veel meer.

We hopen dat je geniet van onze blog en dat je onze passie voor het Belgische nachtleven deelt. Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker die op zoek is naar de beste plekken om uit te gaan, we zijn er zeker van dat je iets interessants zult vinden op Club Escape.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of suggesties hebt. We horen graag van je!

Het Club Escape Team