Club-escape.be Blogs De beste buurtbistro: Disco Café d’Anvers in Antwerpen

De beste buurtbistro: Disco Café d’Anvers in Antwerpen

Disco Café d’Anvers is een bistro in het hart van Antwerpen, België. Het biedt een uitgebreid assortiment gerechten en drankjes in een ontspannen sfeer. Of u nu op zoek bent naar een snelle lunch of diner, of gewoon wilt langskomen voor een kopje koffie met gebak, dit kleine café heeft voor elk wat wils!

Het eerste wat je moet doen is zorgen dat je de juiste schoenen hebt

Als je niet het type bent om uit te gaan, trek dan je sneakers niet aan (tenzij ze vers zijn van een shopping spree in een van de vele schoenenwinkels in de buurt). Zorg ervoor dat je outfit goed in elkaar zit en klaar is voor een avondje uit. Op de hoofdverdieping flitsen overal gekleurde lichten en discoballen die lichtflitsen rondstuiteren.

Het volgende op deze lijst: eten! Zoals eerder vermeld, biedt Disco Café d’Anvers lunch, diner, koffie en gebak – maar nooit in grote hoeveelheden. Dit betekent dat als je besluit om hier na het werk of school te gaan eten, je het beste met honger kunt komen, want er zijn niet al te veel opties. Maar die opties zijn goed, dus wie maalt er om kwantiteit?

Zoek een jurk die je lichaam laat zien en die je figuur flatteert

Naast het vinden van de perfecte jurk, heb je een doe-het-zelf schoonheidsbehandeling nodig die je huid er fris en helder uit laat zien. Overdrijf echter niet met make-up! Je wilt dat de mensen zien hoe goed je eruit ziet in je nieuwe jurk, dus draag subtiele mascara of eyeliner als je al iets draagt. Als je tijd hebt voordat je uit eten gaat, laat je dan masseren door een professionele masseur die weet wat hij doet. Dit zal helpen bij het loslaten van eventuele spanning opgebouwd tijdens een lange week van het werk, terwijl ook het losmaken van strakke spieren veroorzaakt door stress eten dat zou leiden tot gewichtstoename op de top van het dragen van een onflatteuze outfit. Een glas wijn is ook altijd lekker na zulke ontspannende activiteiten! Na deze pampering sessie, zult u zeker klaar zijn voor wat disco tijd!

Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voordat je uitgaat voor de nacht, want het is gemakkelijk om uitgedroogd te raken als je de hele nacht aan het dansen bent

Wat nu? Zorg ervoor dat je goed gehydrateerd bent voordat je uitgaat voor de nacht, want het is gemakkelijk om uitgedroogd te raken als je de hele nacht aan het dansen bent.

Zorg ervoor dat je een geweldige tijd hebt met je vrienden en geliefden! Wat is er beter dan lekker eten in combinatie met heerlijke drankjes in een geweldig restaurant? Disco Café D’ Anvers is een charmante plek die ervoor zorgt dat iedereen keer op keer terug wil komen! Het heeft een zeer Europese sfeer die het uniek maakt ten opzichte van andere restaurants in de stad. Al hun gerechten zijn zeer smakelijk!

Update mei 2023: Inmiddels is deze club helaas gesloten