Club-escape.be Blogs Club Noxx: gewijd aan plezier en dans

Club Noxx: gewijd aan plezier en dans

club noxx

Club Noxx is een exclusieve club in Antwerpen. De club heeft een enorme dansvloer met DJ’s die de hele nacht door tophits draaien. Er zijn ook meerdere bars, VIP-ruimtes en meer te ontdekken in het gebouw voor bezoekers om van te genieten. Voor degenen die wat plezier willen hebben, maar niet weten hoe te beginnen, zijn er tips op de website die je zullen helpen je weg te vinden!

Wat is Club Noxx?

Club Noxx is een dansclub in Antwerpen die op oudejaarsavond voor het eerst haar deuren opende. De club biedt alles aan de feestgangers: geweldige house- en technomuziek, een luxueuze ambiance en een indrukwekkende lay-out.

Opgericht door vier broers, ook de ‘heren achter Getto’, werd het al snel een van de topclubs in België.

Club Noxx is sinds oktober 2016 open op Strijp-S (Eindhovenstraat 208), dat vroeger de thuisbasis was van de legendarische nachtclub Vooruit maar na vele jaren sloot wegens financiële problemen. Na twee maanden verbouwen zijn ze erin geslaagd om wat lijkt op een extravagant paleis te creëren met luxe interieur items . Het bevat drie zalen.

Waarom moet je naar de club komen

Ten eerste omdat het de moeite waard is. Ten tweede heeft de club een geweldige sfeer met vriendelijk personeel en goede muziek.

Club Noxx is elke zaterdag open van 22:00 tot 08:00. In die tijd heb je een uur om te dansen voordat de ingang weer sluit voor een nieuwe week! Het feest begint om 00:30 waar ze gratis shots serveren bij aankomst voor iedereen die vroeg genoeg komt (het wordt aangeraden om voor 23 uur te komen) dus dit geeft nog meer reden om vroeg naar beneden te komen! Er zijn verschillende zalen zoals een buitenruimte maar ook binnen is er genoeg ruimte om je nacht weg te dansen terwijl je luistert naar hoge kwaliteit geluidssystemen die geweldige sounds draaien van DJ’s zoals Dewalta, Anthony.

Wat zijn enkele van de beste kenmerken van deze club? 

-Gelegen in het stadscentrum van Antwerpen, België” – Met een capaciteit voor 4000 mensen is het een geweldige plek om te dansen en plezier te hebben. -Beschikt over meerdere bars met drankjes beschikbaar. -Er zijn veel verschillende soorten evenementen hier gehost van Hip Hop Nights tot EDM vrijdagen waardoor het een zeer unieke club.

Wat maakt deze nachtclub anders dan anderen? Club Noxx heeft voor ieder wat wils! Van de geweldige locatie aan het einde van de meest populaire straat in de stad, Meir, tot het ongelooflijke geluidssysteem waarmee je van je favoriete muziek kunt genieten zonder te hoeven schreeuwen over luide gesprekken om je heen; er is geen twijfel dat Club Noxx een absolute must is elke keer als ik wil gaan feesten of gewoon tot rust wil komen!